side-area-logo

Pomembno

 

Odgovori na pogosta vprašanja

Vstopnica vključuje oba festivalska dneva, brezplačno parkiranje in kampiranje, a le ob predhodni rezervaciji na [email protected].

Vstop je dovoljen samo polnoletnim s festivalsko zapestnico.

Karto vam na vhodu zamenjamo za zapestnico na kateri je Olaii cashless kartica.

Vse na festivalu bo brezgotovinsko, plačujete z Olaii cashless kartico.

Olaii cashless kartico je najprej potrebno aktivirati na Olaii polnilni postaji.

Denar, ki vam ostane na kartici lahko dobite nazaj na Olaii polnilni postaji, najkasneje do 10. ure v nedeljo.

Prizorišče lahko vmes zapustite dvakrat, tretjič festival dokončno zapustite.

Pijača se bo čez dan prodajala po  cenejši tarifi (od 8ih do 20ih).

Kopanje v jezeru je prepovedano.

Stellar plaža se bo zaprla ob 8ih zvečer.

Prepoved vnosa:

 • Stekla (steklenice, parfumi, …)
 • Orožja
 • Vnetljivih sredstev
 • Prepovedanih substanc
 • Pijače (alkohole in brezalkoholne)
 • Žar (odprti ogenj)
 • Agregati
 • Ozvočenja

Kamp

Registracija za kamp bo potekala od petka od 16.00 ure naprej. Kamp bo potrebno zapustiti najkasneje do 12.00 ure v nedeljo.

V kampu bo poskrbljeno tudi za sanitarije in tuš kabine. V bližini le teh pa se bo nahajalo tudi skupno polnilno mesto za mobilne naprave.

Kladivo in ostalo orodje bo na voljo za izposojo, v kamp ne bo dovoljeno prinesti svojega orodja. Potrebujete svoje lastne kline za šotor.

S seboj imate lahko tudi zapakiran vez vode.

Dovoljena hrana v kampu:

 • Suhomesnati izdelki
 • Konzerva
 • Sendvič
 • Sveža zelenjava in sadje

Parkiranje:

Vstop z avti v kamp ne bo dovoljen, parkirišče bo oddaljeno približno 1 kilometer, od tam do prizorišča pa bo vsakih 15minut vozil brezplačni avtobus.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Zapri