side-area-logo

Intergalaktična trgovina

Moška majica

Majica Stellarbeat

Obleči Stellar majčko in bodi del slovenske #1 elektronske pustolovščine.

uradno majico StellarBeat Music Festival direktno podpiraš razvoj Slovenske festivalske scene.

Kakovostna majica, s kul motivom.

T majica je narejena iz 100 % česanega bombaža, ki je še mehkejši od klasičnega bombaža.

 

majca_stellar_white_2 (1)majca_stellar_silv_2majca_stellar_goldi2

Obleči svojo StellarBeat majico in bodi del slovenske #1 elektronske pustolovščine. Z uradno majico StellarBeat Music Festival-a direktno podpres razvoj festivalske scene pri nas.

Ženska majica

Majica Stellarbeat

Obleči Stellar majčko in bodi del slovenske #1 elektronske pustolovščine.

uradno majico StellarBeat Music Festival direktno podpiraš razvojSlovenske festivalske scene.

Kakovostna majica, s kul motivom.

T majica je narejena iz 100 % česanega bombaža, ki je še mehkejši od klasičnega bombaža.

stellar_gold (1)stellar_silver (1)stellar_white (1)

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Zapri