side-area-logo

Zvezdni sanjači, čas je za nepozabno avanturo!

 

Neznansko časa nazaj, ko je nebo le še votlo zevalo v nepremičnem krču praznine, v njem še ni bilo svetlobe in ne življenja. A vse skupaj se je enkrat moralo začeti…

Najprej je bil impulz, nedolžen sev prihodnosti, ki se je kmalu zgostil v zvok. Ta zvok  se je v milijardah letih razširil skozi gluha prostranstva teme. Nato se je počasi oblikoval v svetlobo, ki je na koncu dala sonca, ozvezdja in galaksije, kot jih poznamo danes. In ‘dala’ je nas.

Že tisoče let gledamo v to isto neskončno nebo in se sprašujemo, kaj vse bi lahko še skrivalo? Danes, ko smo ga tudi sposobni doseči, vas vabimo, da se nam pridružite na glasbeno galaktičnem potovanju skozi rokave časa in neraziskanih daljav. Naj vas avanturist v vas požene k odkrivanju novega. Izkoristite z nami neskončno število možnosti po pustolovščinah med zvezdami  in se prepustite intergalaktičnemu popotovanju po neznanem.  Znova se predajte utripu tistega edinega primarnega impulza, ki je za večno vtkan v nas.

V poletju 2017, se bo ponudila edinstvena priložnost; priložnost, da  z nami in mednarodnimi zvezdami pobegnete na Misijo Ena in za en vikend, zapustite vse za seboj. Glasba bo sila noči, ki bo prodirala zvočne zidove, da bi nas popeljala med nove svetove.

Dragi avanturisti,  sanjači in prijatelji glasbe. Združimo se v juniju na Jezeru Rogoza. Misija Ena vas bo v enem vikendu popeljala med dvajset nadarjenih DJ-ev in vrhunec  dosegla  s svetovno superzvezdo.  Njihov neverjeten talent bo poskrbel za intergalaktični glasbeni festival kakršnemu še nismo bili priča in v dveh poletnih nočeh bomo resnično občutili, da le enkrat živimo.

Skoči na to razburljivo vožnjo in bodi del zgodbe, kakršne še ni bilo napisane pri nas.

 

Lahko nam rečete, da smo sanjači, a zagotovo nismo edini.

Kar sanjaj. Se vidiva kmalu!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Zapri