side-area-logo

Zvezdni sanjači, čas je za nepozabno avanturo!

 

Neznansko časa nazaj, ko je nebo le še votlo zevalo v nepremičnem krču praznine, v njem še ni bilo svetlobe in ne življenja. A vse skupaj se je enkrat moralo začeti…

Najprej je bil impulz, nedolžen sev prihodnosti, ki se je kmalu zgostil v zvok. Ta zvok  se je v milijardah letih razširil skozi gluha prostranstva teme. Nato se je počasi oblikoval v svetlobo, ki je na koncu dala sonca, ozvezdja in galaksije, kot jih poznamo danes. In ‘dala’ je nas.

Že tisoče let gledamo v to isto neskončno nebo in se sprašujemo, kaj vse bi lahko še skrivalo? Danes, ko smo ga tudi sposobni doseči, vas vabimo, da se nam pridružite na glasbeno galaktičnem potovanju skozi rokave časa in neraziskanih daljav. Naj vas avanturist v vas požene k odkrivanju novega. Izkoristite z nami neskončno število možnosti po pustolovščinah med zvezdami  in se prepustite intergalaktičnemu popotovanju po neznanem.  Znova se predajte utripu tistega edinega primarnega impulza, ki je za večno vtkan v nas.

V poletju 2017 se je ponudila edinstvena priložnost, glasba je bila sila noči, ki je prodirala zvočne zidove in nas popeljala med nove svetove. Letos se vračamo na intergalaktično misijo, ki nam bo razkazala še skrita vesolja.

StellarBeat Music Festival se vrača s še večjim in bogatejšim programom. Tudi letos bo med 22. in 25. junijem zatresel jezero v Rogozi a tokrat na kar 3 dnevnem festivalu, na katerem se bo zvrstilo več kot 40 DJ-jev iz vsega sveta. V Sloveniji bo prvič nastopil eden najbolj edinstvenih performerjev – avstralski DJ, producent in instrumentalist Timmy Trumpet. Posebna novost letošnjega festivala je dodaten Undetected stage, ki se bo tresel v techno in drum & bass tempu.

 

Skoči na to razburljivo vožnjo in bodi del še večje in še bolj nore zgodbe!