side-area-logo

Z Grammyjem nagrajen ameriški DJ in producent, za mnoge eden prvih DJ superzvezdnikom in eden najbolj vsestranskih DJ, kar jih je trenutno na sceni. Njegova identiteta je njegova kultura, ki jo ustvarja s svojo glasbo. Njegova vsestranskost se kaže v njegovi zmožnosti prilagoditi se vsaki situaciji posebej. DJ, ki je na elektronski glasbeni sceni že četrto desetletje, ustvarja kar unikatne ritme ter ljudem na svojih nastopih razširja obzorja z drugačnimi zvoki.

Rojen v New Yorku je odraščal v glasbeno najmočnejšem obdobju ter kmalu začel igrati v najbolj vplivnih in legendarnih klubih v mestu. V zgodnjih 80ih je odprl lasten nočni klub v Brookynu ter leta kasneje pričel s svojo glasbeno kariero v času, ko se je umetnost elektronske glasbe začela krepiti in bila v vzponu. Sodeloval je s čikaško glasbeno legendo Frankie Knuckles ter skozi svojo plodno kariero zmiksal in produciral več kot 500 sklad za velika imena v glasbeni industriji, kot so Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Eric Clapton, Whitney Houston, U2, Jamiroquai in mnogi drugi. S solo produkcijo je debitiral leta 1993 pri založbi Mercury Records, naslednji singel »Needin’U« je dosegel prvo mesto med plesnimi skladbami. Njegova glasba je slišana v filmih, medtem ko je za singel »There Must Be Love« iz 2016 sodeloval z umetnico Janice Robins. Leta 2011 je izdal svoj tretji album »Changes« na katerem so sodelovali Roisin Murphy, Ultra Nate, Tamra Keenan in Jonathan Mendelshon.

Nastopil je v klubih po vsem svetu ter odvrtel nešteto dogodkov na Ibizi ter tamkajšnjih legendarnih klubih, kot sta Pacha in Space. Nekaj časa je Morales tudi lastnik nočnega kluba v Montrealu v Kanadi, kjer je kar 9 let, enkrat na mesec svoje oboževalce navduševal s 16-urnimi glasbenimi poslasticami.