side-area-logo

Tea Vuckovic uteleša moč in energijo, ko govorimo o techno sceni in njeni predanosti elektronski glasbi, se le-ta odraža skozi njene dinamične nastope in vzpodbudno produkcijo. Ko je na odru, nadzira vsa čustva na plesišču. Priostna je na klubskih dogodkih in velikih festivalih po celotni Evropi, prislužila pa si je tudi prostor močne figure na regionalni elektronski glasbeni sceni. S svojo predanostjo in trdim delom se konstantno premika naprej s stalnim tempom ter se ozira nazaj le po svojih velikih dosežkih.

Je lastnica založbe Telegenic Rercords, kjer podpira mlade in nadarjene producente in uživa ob odkrivanju nove, originalne in sveže glasbe. Svojo glasbo izdajo pod okriljem raznih spoštovanih techno založbah, kot so Techburst Records, Eclipse Recording Funk’n’deep ter druge. Njen prvenec je dosegel 24. mesto na Beatportovi lestvici Hardcore/Hardtechno. Njeno delo podpirajo največja imena v industriji.

Tea igra pomembno vlogo pri promociji slovenske elektronske glasbene scene s pripravo konceptov za najboljšo promocijo elektronske glasbe pri velikih revijah, portalih in dogodkih. Organizira tudi glasbene dogodke, delavnice ter interaktivne razstave. Svoje znanje elektronske glasbe širi med druge ter spodbuja mlade, da aktivno sodelujejo in zavzamejo svoje mesto na glasbeni sceni.