side-area-logo

Energični house DJ duo, ki igrata dokler imajo vsi okus Vanillaz! En Slovenec, drugi Hrvat, skupaj duo, ki prodira na svetovno sceno po seriji hitov v Evropi, kot je Lose Control z Dimellom in French Montano, ki sta ga podprla tudi David Guetta in Hardwell.

Duo se je uspešno izkazal na različnih festivalih po svetu, kot so Miami Music Week, Kings Day in the Netherlands, Amsterdam Dance Event, Ultra Festival Europe, MTV Europe, WMC Miami, Umagination, ATP. Trenutno sta pod okriljem GPM menedžmenta v Los Angelesu ter uspešne plesne založbe Thrive/Sony drugod. Njun prvi singel Sunshine, ki sta ga ustvarila pod založbo, je požel velik uspeh, saj se je vrtel na stotinah radijskih postaj po vsem svetu, povzpel pa se je tudi na Top 30 Pop lestvice v domači Sloveniji in Hrvaški.

Nedavno sta za hit »Sultans of Swing« sodelovala z irsko pevko MZKA in nizozemskim saksofonistom, legendo Benom Rodenburgom. Vanillaz trenutno ustanavljata glasbeno založbo v Londonu, ki bo služila predvsem za promocijo balkanskih artistov po svetu. Njuno glasbo lahko slišimo tudi po trgovinah Hollister in Abercrombie&Fitch po vsem svetu.