side-area-logo

O festivalu

Dragi avanturisti, sanjači in prijatelji glasbe. Združimo se v juniju na Jezeru Rogoza. Misija Ena vas bo v enem vikendu popeljala med več kot dvajset nadarjenih DJ-jev in vrhunec dosegla s svetovno super zvezdo. Njihov neverjeten talent bo poskrbel za intergalaktičen glasbeni festival, kakršnemu še nismo bili priča. V dveh poletnih nočeh bomo tako resnično občutili, da le enkrat živimo.

Na popotovanje se bomo podali v petek, 23., in se vrnili v nedeljo, 25. junija 2017, na akumulacijskem jezeru v Rogozi.

Sam festival bo ponujal posebno glasbeno doživetje, ki se bo odvijalo na dveh odrih, gostil pa bo več kot 20 DJ-jev.

Poleg glasbe bo na festivalu tudi polno dnevnih aktivnosti namenjenih udeležencem, ki se bodo odvijale na plaži, kjer jih bo spremljala glasba iz drugega odra. Na plaži se bo odvijala vrsta adrenalinskih aktivnosti na kopnem in v vodi kot so blazzing, supanje, slackline, foot darts…

Nad Stellar plažo se bo dvigovalo drugo prizorišče – ogromna ploščad, ki se bo vsak dan festivala, po 18. uri, prelevila v Stellar areno, kjer se bodo spopadli velikani elektronske glasbe in navduševali več tisoč glavo množico vse do prvih jutranjih žarkov.

V soboto bo vrhunec festivala potekal na velikem prizorišču – nastop glavne zvezde bo spremljal veličasten ognjemet in drugi posebni efekti, ki bodo pričarali prav posebno intergalaktično izkušnjo.

Lokalno pridelana hrana bo na voljo našim obiskovalcem po zelo ugodni ceni, tako da jim ne bo treba pred tem v trgovino. Podpora lokalnih proizvajalcev v tem času je neprecenljiva in je tudi navdih našega dogodka.

Regija lahko slovenskim in tujim turistom ponudi ogromno, na festivalu jim bomo predstavili košček tega skozi lokalne DJ-je, čudovito lokacijo v naravi, lokalno hrano, gostoljubnostjo in neprecenljivim doživetjem.

Skoči na to razburljivo vožnjo in bodi del zgodbe, kakršne še ni bilo napisane pri nas.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Zapri