side-area-logo

Stellar arena

Preverite line-up listo nastopajočih, ki jo redno posodabljamo!

Fedde le grand je eden izmed najbolj definiranih umetnikov v hitro razvijajoči se zvrsti house glasbe, po mnenju neštetih oboževalcev in umetnikov velja tudi za mojstra house-a. Njegov vpliv, njegovi beati, melodije, ritem in energija nas obdajajo vse in so nas obkrožale že mnogo let, vse do danes…
Valentino Kanzyani
Velja za ustanovnega očeta slovenske techno scene!
Pretty Pink
Vsestranska nemška DJ-ka, ki v svoji glasbi uteleša izbran zvok s pridihom norosti!
Matroda
Danes se elektronska glasbena industrija razvija s svetlobno hitrostjo, pospešek pa ji dajejo talenti kot je hrvaški DJ Matroda. Na festival prinaša eksplozivne bass house in garage ritme, studio ne postavlja nobenih omejitev za tega 21-letnika.
Mike Vale
op talent naše regije Mike Vale – DJ in producent iz Maribora, ki izstopa iz vsakodnevne poplave generičnih melodij.
Tim Urbanya
Tim Urbanya, glasbeni producent, DJ, avtor in voditelj nepogrešljive radijske oddaje RH 202, postaja ikona plesne scene na vroči strani Alp.
Alex Ranerro
Alex Ranerro je DJ in producent iz Slovenije. Vedno je poslušal različne glasbene zvrsti in si pridobival glasbene vtise iz zgodnjih HIP HOP in soulful R’n’B pesmi kar ga je počasi vodilo k odkrivanju elektronske glasbo in njene produkcije.
Tea Vuckovic
Pozitivna energija, odlična izbira finih melodij in edinstven občutek za množice!
BluBird
BluBird je regionalna elektronska senzacija v kateri ustvarjata producent Damjan Jović in mariborčan Tadej Gujt. Ponašata se z odličnimi nastopi v odmevnih klubih in festivalih, kot sta Egg London in Opium Barcelona , klub Best Zagreb ter odmeven festival Ultra Europe Beachville. Pred kratkim je izšel videospot za svež singel Fresh, pri eni od največjih glasbenih založb Sony Music Entertainment!
Chronos
Chronos je nadarjen DJ in producent iz Slovenije. Kot DJ je začel v letu 2013, ko je vrtel v svojem rojstnem mestu, Mariboru in drugod po regiji. Bil je rezident DJ v klubu ŠTUK, kjer si je oder delil z glasbeniki, kot so Martin Garrix, R3hab, Alpharock in drugi.
Loadbeatz
Živahen DJ in producent Loudbeatz ima svoj značilen zvok in lastno produkcijo izdano pri založbah kot so Pacha Recordings, Zulu Records, Casa Rossa Label, Housesession in Brooklyn Fire Records!
Maynamic
Perspektiven lokalni talent Maynamic je skozi zadnja leta razvil svoj unikaten sound in stil, kar mu je omogočilo, da je stopil na klubsko glasbeno sceno. Mlad DJ in producent že deli svojo glasbo širom celotne Slovenije, v petek pa ga lahko poslušate v Klub KMŠ Maribor na Clubbing session with Maynamic!
Adonov
Dinamičen DJ in producent, ki živi in dela v deželi pod Alpami, ima ambicije, ki segajo daleč naprej po Evropi. Je eden od hitro vzhajajočih DJ-ev v Sloveniji.
Ian Sound
Ian Sound, vzhajajoč lokalni talent iz Maribora, je DJ in producent elektronske glasbe, ki se je na sceni prvič pojavil že pri šestnajstih letih. Žanrsko je usmerjen v underground deep house in bass house s priokusom trap ritmov.