side-area-logo

Stellar arena

Preverite line-up listo nastopajočih, ki jo redno posodabljamo!

Fedde le grand je eden izmed najbolj definiranih umetnikov v hitro razvijajoči se zvrsti house glasbe, po mnenju neštetih oboževalcev in umetnikov velja tudi za mojstra house-a. Njegov vpliv, njegovi beati, melodije, ritem in energija nas obdajajo vse in so nas obkrožale že mnogo let, vse do danes…
Valentino Kanzyani
Velja za ustanovnega očeta slovenske techno scene!
Pretty Pink
Vsestranska nemška DJ-ka, ki v svoji glasbi uteleša izbran zvok s pridihom norosti!
Matroda
Danes se elektronska glasbena industrija razvija s svetlobno hitrostjo, pospešek pa ji dajejo talenti kot je hrvaški DJ Matroda. Na festival prinaša eksplozivne bass house in garage ritme, studio ne postavlja nobenih omejitev za tega 21-letnika.
Mike Vale
op talent naše regije Mike Vale – DJ in producent iz Maribora, ki izstopa iz vsakodnevne poplave generičnih melodij.
Tim Urbanya
Tim Urbanya, glasbeni producent, DJ, avtor in voditelj nepogrešljive radijske oddaje RH 202, postaja ikona plesne scene na vroči strani Alp.
Alex Ranerro
Alex Ranerro je DJ in producent iz Slovenije. Vedno je poslušal različne glasbene zvrsti in si pridobival glasbene vtise iz zgodnjih HIP HOP in soulful R’n’B pesmi kar ga je počasi vodilo k odkrivanju elektronske glasbo in njene produkcije.
Tea Vuckovic
Pozitivna energija, odlična izbira finih melodij in edinstven občutek za množice!
BluBird
BluBird je regionalna elektronska senzacija v kateri ustvarjata producent Damjan Jović in mariborčan Tadej Gujt. Ponašata se z odličnimi nastopi v odmevnih klubih in festivalih, kot sta Egg London in Opium Barcelona , klub Best Zagreb ter odmeven festival Ultra Europe Beachville. Pred kratkim je izšel videospot za svež singel Fresh, pri eni od največjih glasbenih založb Sony Music Entertainment!
Chronos
Chronos je nadarjen DJ in producent iz Slovenije. Kot DJ je začel v letu 2013, ko je vrtel v svojem rojstnem mestu, Mariboru in drugod po regiji. Bil je rezident DJ v klubu ŠTUK, kjer si je oder delil z glasbeniki, kot so Martin Garrix, R3hab, Alpharock in drugi.
Loadbeatz
Živahen DJ in producent Loudbeatz ima svoj značilen zvok in lastno produkcijo izdano pri založbah kot so Pacha Recordings, Zulu Records, Casa Rossa Label, Housesession in Brooklyn Fire Records!
Maynamic
Perspektiven lokalni talent Maynamic je skozi zadnja leta razvil svoj unikaten sound in stil, kar mu je omogočilo, da je stopil na klubsko glasbeno sceno. Mlad DJ in producent že deli svojo glasbo širom celotne Slovenije, v petek pa ga lahko poslušate v Klub KMŠ Maribor na Clubbing session with Maynamic!
Adonov
Dinamičen DJ in producent, ki živi in dela v deželi pod Alpami, ima ambicije, ki segajo daleč naprej po Evropi. Je eden od hitro vzhajajočih DJ-ev v Sloveniji.
Ian Sound
Ian Sound, vzhajajoč lokalni talent iz Maribora, je DJ in producent elektronske glasbe, ki se je na sceni prvič pojavil že pri šestnajstih letih. Žanrsko je usmerjen v underground deep house in bass house s priokusom trap ritmov.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Zapri