side-area-logo

On je definicija, on je bistvo, on je house glasba v vsem svojem sijaju

Fedde le grand je eden izmed najbolj definiranih umetnikov v hitro razvijajoči se zvrsti house glasbe, po mnenju neštetih oboževalcev in umetnikov velja tudi za mojstra house-a. Njegov vpliv, njegovi beati, melodije, ritem in energija nas obdajajo vse in so nas obkrožale že mnogo let, vse do danes…

Fedde Le Grand je stalnica na lestvicah top DJ-jev po svetu že odkar je pred enajstimi leti izdal svojo prvo prelomno skladbo Put Your Hands Up For Detroit, ki je tudi vdihnila svežino v takratno house sceno. Po mnenju mnogih si je Fedde prislužil neuradni naziv rešitelja house glasbe in njegova dela to konstantno potrjujejo. Med drugim je produciral mnoge svetovne hite, kot so The Creeps, Let Me Think About It, 3 Minutes To Explain, Back & Forth, Control Room, Metrum, So Much Love in Sparks (Turn Off Your Mind) ter se z njimi uveljavil kot eden najbolj razburljivih in konsistentnih talentov po vsem svetu.

Da je resničen mojster na svojem področju dokazuje tudi s svojo lahkotno sposobnostjo prehajanja med komercialnim mainstream uspehom in bolj prodornimi underground zvoki. Njegova radijska oddaja Darklight Sessions vsak teden pritegne k poslušanju milijone poslušalcev, hkrati pa Fedde prinaša svoje energične House sete na največje svetovne festivale, kot so Coachella, Exit Festival, Global Gathering, Electric Zoo, Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Ministry of Sound, Ultra Music Festival, Sensation.

On je definicija, on je bistvo, on je house glasba v vsem svojem sijaju.

W: www.feddelegrand.com

Fb: www.facebook.com/feddelegrand

Y: www.youtube.com/feddelegrand

Ig: www.instagram.com/feddelegrand

S: www.soundcloud.com/feddelegrand

fedde_le_grand

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Zapri