side-area-logo

Stellar plaža

Ker vemo, da vas večina ne bo utrujenih po petekovi noriji v Stellar Areni, so Deconstruct Events med 5. in 11. uro, za vas pripravili poseben afterparty na naši Stellar plaži.

Glavna sila afterpartija je David Temessi z njegovim močnim in dinamičnim techno stilom!

Seveda bo tudi on v dobri družbi! Pričakujemo nekaj umazanih bitov od madžarskega techno mojstra GabeeN, težke techno ritme bo priskrbel Marko Lük, popolno uničenje pa bomo dosegli z Venator-jem!

Dnevni progam bo prav tako potekal na StellarBeat plaži pod okriljem Oddiha Na Soncu – tradicionalnega dobrodelnega dogodka, ki vsako poletje privabi številčno publiko ljubiteljev elektronike, druženja in rekreacije.

V sončno soboto nas bodo popeljali house ritmi legendarnega Paola Barbata in starih mačkov elektronske scene Crocy-ja in DJ Decadenzze!

Na Stellar plaži bodo obiskovalcem na voljo tudi stojnice s hrano, pijačo, vroča plaža s sup in balzing postajami, ter hladen, sproščujoč gozdiček.

 V kolikor ponujate aktivnosti, ki bi bile primerne za festival, nam pišite na [email protected]

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Zapri