side-area-logo

The Phenomenon

Maribor, UŠC Leona Štuklja

Pustolovci!

Energija, ki ste jo delili z Mission One, nas je navdihnila, da za vas ustvarimo nov, svetleč in barvit fenomen!

Letos bomo za vse pustolovce, sanjače in prijatelje glasbe segreli zimsko ozračje z novim fenomenalnim dogodkom, v ekskluzivni dvorani! Fuzija vizualnih učinkov, luči, barv, utripov in vaše energije bo napisala zimsko pravljico, ki jo boste težko pozabili.

Pazite, da ga ne zamudite!

Če ste mislili, da je Misija ena šla daleč, vas čaka veliko presenečenje! The Phenomenon vam bo z nepredstavljivimi vizualnimi učinki naježil kožo, očaral um in pospešil srčni utrip v ritmu naših neverjetnih DJ-jev.

Zime nikoli več ne bodo enake!

Karte

Vstop na dogodek bo dovoljen samo osebam starejšim od 18. let.

Line up

sander-koncni-01-A

Sander van Doorn

Je umetnik, za katerega lahko rečemo, da opredeljuje generacijo plesne glasbe in ki še vedno preoblikuje naše dojemanje le te.

Producent po srcu, s svojim neponovljivim zvokom in slogom ter danes eden najpomembnejših, najbolj influentnih in priljubljenih umetnikov dance glasbe.

S številnimi singli, ki so postali hit, ogromnimi kolaboracijami, razprodanimi koncerti na vseh glavnih prizoriščih in festivalih na vsakem kotičku sveta, nas bo pripravil, da bomo plesali kot še nikoli prej.

Avanturisti, prosim pozdravite, glavno silo SBPH: Sander Van Doorn!

Poskrbite da boste del te čudovite zimske zgodbe. Trčenje plesne glasbe in nepredstavljivih vizualnih učinkov vam bo omamilo vaš um in utrdilo vaše srce!
Zime nikoli ne bodo več enake…

#ThePhenomenon #1ElectronicAdventure

b2b-loudbeatz-teodor-koncni-01
B2B-iansound-impulz-03
kosta-01
URBANYA-grafika-06

Loudbeatz je mlad slovenski DJ in producent, ki je s svojevrstnim zvokom in avtorsko glasbo že pridobil podporo velikih imen, kot so Fedde le Grand, Kryder, Tom Staar, Marco Carola, Tommie Sunshine, David Jones, ter drugih.

Svoje pesmi je izdal že na mnogih priznanih založbah, kot so Pacha Recordings, Zulu records, GURU Records, Casa Rossa, Vamos Music, Brooklyn Fire ter
Housesession.

Neverjetni DJ s Ptuja se nam je predstavil že junija na StellarBeat: Mission One, s svojimi značilnimi house in tech house ritmi pa nas bo ponovno zabaval 2. decembra na Stellarbeat: The Phenomenon.

Teodor G, komaj 25 letni DJ in producent, ki se z glasbo ukvarja že 10 let. Poti so ga vodile od igranja bas kitare v raznih rock in metal bandih, do spreminjanja teh trših ritmov v širok spekter elektronskih. Njegov stil sega vse od housa do techna, sam pa najbolj uživa v
progressive deep house ritmih.

Svojo avtorsko glasbo je izdal že na mnogih založbah kot so Clinique Recordings, Submarine Vibes, Estribo Records, Visceral in Gentleman Lounge Records.

Spoznali smo ga že junija, kot enega izmed zmagovalcev StellarBeat DJ natečaja, ponovno pa nas bo razvajal s pisano mešanico deep, progressive in house ritmov decembra, na StellarBeat: The Phenomenon.

Ian Sound je 20 letni mariborski DJ in producent, ki se z glasbo ukvarja že slabih pet let. Njegovi seti so sestavljeni iz Deep House, Tech House, Bass House in UK Garage ritmov.  S svojo energijo in značilnim stilom miksanja osvaja klube in festivale širom Slovenije in okolice. Do zdaj smo ga lahko zasledili že na Štuku, v Udarniku, v klubu Qxygen, Spartacus, KMŠ, na Near Me Festivalu na Hrvaškem in drugod. Njegovo ime smo lahko zasledili tudi na Mladininem odru Festivala Lent in na glavnem odru StellarBeat: Mission One. S svojimi živahnimi ritmi nas bo ponovno razvajal 2. decembra na StellarBeat: The Phenomenon, v Mariboru.

Impulz je 20 letni primorski DJ in producent, ki s svojo energijo in talentom osvaja srca publike po festivalih in klubih širom Slovenije. Njegovi začetki segajo v leto 2014, ko se je začel ukvarjati s produkcijo in se dokaj hitro prebil na Beatportove Top 100 EH lestvice. Na svojih Youtube in Soundcloud kanalih beleži že okoli 3 milijone predvajanj remixov in lastnih skladb. Njegova največja uspeha sta bila uvrstitev originalov “Planet One” in “Level Up” med top 50 skladb na Beatportovi Electro House lestvici. Slišali smo ga lahko že na marsikaterem festivalu in v klubih po Sloveniji in okolici, kot so Eurofest, Summer Spark, Cvetličarna, KMŠ, Ambasada Gavioli ter drugod. Decembra nas bo na StellarBeat: The Phenomenon razvajal s svojim značilnim Melbourne Bounce-om in živahnimi Electro House ritmi.

Kosta Radman is one of the most promising EDM talents to come out of Croatia. His musical voyage started out in his teenage years, using samplers and synthesizers to express himself through electronic music. Spending years testing out his music through his astonishing DJ sets, in 2009 he finally decides to unleash his music with nothing but success ever since.

He already collaborated with many well known artists and gained incredible support for his original releases at different popular labels as Flamingo Recordings, Kontor Records, Tiger Records, Kingdom Kome Cuts and BSMB/Blacksoul Music.

With his energetic DJ performances in clubs and on festivals throughout the entire region, Kosta makes fans of electronic music ecstatic, at the same time playing alongside countless world DJ superstars like: Tiesto, Hardwell, Don Diablo, Lost Frequenies, Showtek, Nicky Romero, Jay Hardway, W&W, DVBBS, Dada Life, Swedish House Mafia, Alesso, Bingo Players, Dannic, Swanky Tunes, Michael Calfan and many, many more.

In 2016, Kosta was voted as the Croatian Ambassador in the category “Best EDM DJ” organised by Clubbing Croatia, online magasine.

He is currently – his 10th year in a row – the resident DJ of the most popular Croatian coastal club “Papaya”.

We will welcome him on our phenomenal stage on 2nd of December in Maribor at StellarBeat: The Phenomenon!

Tim Urbanya je talentiran glasbeni producent, DJ in avtor ter voditelj radijske oddaje RH 202. Svojo kariero gradi že dobrih 15 let, v tem času pa se je s svojim značilnim melodičnim house-om, globokimi bas linijami in skrbno izbranimi vokali predstavil na odrih klubov in festivalov širom regije. Med drugim smo ga lahko zasledili že v Ambasadi Gavioli, Byblosu, Cirkusu, v okviru Festivala Maribor, kjer je elektroniko povezal s klasiko, na festivalu Exit, kjer je bil opazni nosilec slovenskih zvokov in v areni Stožice, kjer je ogrel publiko pred prihodom Davida Guette. Njegovo energijo in plesne ritme ste imeli možnost spoznati že junija na StellarBeat: Mission One, ponovno pa nas bo navduševal 2. decembra na StellarBeat: The Phenomenon.